پیش دبستان ودبستان آل طه

دبستان غیر دولتی پسرانه هوشمند آل طه در  سال1376 زیر نظراستاد فرزانه و متخصص تعلیم و تربیت دکتر سید محمود سیاهپوش و با هدف ایجاد محیطی آموزشی برای تعلیم و تربیت کودکان و دانش آموزان ایران اسلامی تاسیس گردیده است.

فلسفه و نگرش حاكم بر سياستگذاري‌ها و فعّاليّت‌هاي مجتمع، برنامه‌ريزي براي استفاده هرچه بيشتر و بهتر از دوران تحصيل دانش‌آموزان مي‌باشد. دوراني كه دانش‌آموز مناسب‌ترين شرايط جهت آموختن و شكل‌گيري قابليت‌ها و استعدادهاي خود را داراست.از این رو برنامه های مجتمع  تنها به محتوای مدون آموزش و پرورش خلاصه نشده و در هر مقطع با توجه به سن  و شرایط دانش آموزان برنامه های مختلف آموزشی و پرورشی جهت تعمیق معلومات و همچنین تعلیم علوم و فنون و مهارت های مختلف پرداخته می شود.

برخی از امکانات مجموعه

– سیستم هوشمند در تمامی کلاسهای درس

– استفاده از کادر مجرب معلمان برتر آموزش و پرورش

– سایت کامپیوتری مجهز