آموزش مجازی

استفاده از کلاس مجازی

کلاس‌های مجازی همزمان مدرسه نیز در بستر یکی از سامانه‌های مطرح در دنیا با نام big blue butten اجرا می‌شود که به صورت اختصاصی در سرورهایی با مخاطب دانش‌آموزان مدرسه راه‌اندازی شده است

برای ورود به کلاس مجازی نیازی به نام کاربری جداگانه ندارید بلکه با ورود به لینک ارائه شده می‌توانید وارد کلاس شوید.

IMG-20200930-WA0010

استفاده از سامانه آموزشی مجازی

سامانه آموزش مجازی مدرسه در بستر مودل  که یکی از معتبرترین سامانه‌های مدیریت آموزش در دنیا است پیاده‌سازی و طراحی شده است.

جهت ورود به سامانه آموزش مجازی از نام کاربری و رمزی که توسط مدرسه به شما داده شده است استفاده کنید.

همچنین نام کاربری و رمز عبور برای تمام اولیای گرامی در  بخش گفتگو های کلاسگرام  نیز ارسال شده است. در صورتی که رمز را دریافت نکردید یا مشکل ورود دارید می‌توانید با مدرسه تماس گرفته و با معاونت مقطع خود گفتگو کنید.